Vi hade glädjen att ha Clas Yngström som gästartist den 17 sep. Eftersom det var exakt 25 år efter Jimi H's död så förstår du vilken reportrar vi hade den kvällen!


Här spelar vi på Club SIN-CITY i Göteborg.


SUNE är av någon outgrundlig anledning glad!

JOHAN DIRFORS på ett av sina många uppdrag för vårt band.


JOHAN har alltid varit en "cool snubbe" :-) som vi sa "back then..."


Det här är lite av en gåta för mig, varför jag så ofta har den här "besvärade" nästan "gråtande" uppsynen på bild efter bild, när jag är mitt upp i det jag gillar allra mest? Här har jag ju dessutom tagit en försvarslös stol som gisslan för att synas ÄNNU bättre! LE för F..!


Här är vi i Mölndal, det är jag alldeles säker på

Här är Benny i Kungsbacka. Sune och jag var också med tror jag ganska bestämt....


Visst är dom söta ? Bröderna Ormås glada fruar !


ETT, TVÅ, TRE, så börjar det! För den här bilden måste vara från öppningslåten, eftersom jag inte är det minsta svettig, utan bara har lite klädsam "pann-glans".


Den här bilden tycker jag inte är helt olik den Marianne tog av mig sovandes hemma i soffan. Men man får hoppas att jag i denna "solo-stund" är vid medvetande, åtminstone stundtals. Skulle man ställa den frågan till den del av publiken som syns i bakgrunden, kanske inte svaret blivit lika positivt, även om en skinnbyxa glimmar till i bakgrunden :-)


Nu ska vi se...nu har jag äntligen köpt det här datorspelet "Guitar-Hero 4". Men hur var det man skulle trycka för att det skulle låta som gitarristen i SEPULTURA?


JOHAN D och ROBIN W, vilka roddar-klippor!!


Här har SUNE en post-it lapp på gitarren där det står "TILL SALU: 4000:-"
Nu vet ju jag att det gällde gitarren, men annars hade det väl varit minst en nolla för mycket?Några gånger har jag försökt med den här "bandana-looken", men nä, det funkar inte för en sån hetlevrad och varmblodig man som jag. Att sätta en kapsyl precis över "skorstenen" där all värme ska förångas ger en brandkårsutryckning! Just här var det också extremt varmt i alla fall, så skiten åkte av så småningom. Men det var en vild & härlig gig !


Den gamla "Melody Makern" från 1961 pressas till sitt yttersta. som vanligt!


Det här är kul! Sune har valt en skjorta definitivt inte lämpad för diskret svettning! På den här bilden har vi gjort ca 6-7 låtar.Utvecklingen följer till höger!


Nu har vi gjort ca 12-13 låtar och Sunes tidigare något "fluffiga" frisyr är borta bl.a. Samtidigt har ett uttagande av skjortan ur byxlinningen skett, i ett försök att få det lite mer avsvalkat, men det går inte..


Här har vi en torrare Sune (rent kroppsligen alltså) på en annan gig i oktober detta år.


Om vi slutar låten samtidigt, har det gått bra, som vi brukar säga :-)


Ute i Utby hos RED DEVILS MC i okt.


ST: GÖRANS i Kungsbacka. Här (och endast här) kunde man få ett ofrivillgt nyp i röva av något "överförfriskat" fruntimmer. Litet men gôtt ställe! Men sexfria zoner måste vi nog ha här i fortsättningen. OBS! Personerna till höger i bild har inget med detta att göra!

4 5

TILLBAKA till Arkiv